Ce este ortodonția?

Ortodonția este o ramură a stomatologiei care se ocupă cu diagnosticarea, prevenirea și tratamentul problemelor dentare legate de poziționarea incorectă a dinților și a maxilarului. Prin intermediul tratamentelor ortodontice, se va obține alinierea corectă a dinților, rezolvând astfel diverse probleme estetice și funcționale. Cele mai frecvente tratamente ortodontice se pot corecta cu aparatele dentare. Aici amintim tratamente ortodontice cu bracketi (metalici, ceramic, safir), tratmente cu gutiere, etc.

Principalele probleme dentare tratate de ortodonție includ:

1. Dinte înghesuit: atunci când spațiul în maxilar nu este suficient pentru acomodarea tuturor dinților, aceștia pot fi poziționați în mod incorect, ducând la supraaglomerare sau înghesuire.

2. Dinte dislocat: un dinte care nu se află în poziția normală poate afecta aspectul estetic, dar și funcționalitatea sistemului dentar.

3. Malocluzie: aceasta se referă la o închidere incorectă a maxilarelor, ceea ce poate determina probleme de mușcare și mestecare.

Când vine vorba de corectarea danturii, aparatul dentar reprezintă o opțiune populară și eficientă. Din fericire, evoluția tehnologiei a adus în ultimii ani o alternativă mult mai discretă și confortabilă – aparatul dentar cu gutiere. Dacă locuiți în sectorul 3 al Bucureștiului și sunteti în căutarea unei opțiuni invizibile pentru îmbunătățirea zâmbetului dumneavoastră, această metodă ar putea fi exact ceea ce cautați.

Aparatul dentar cu gutiere este un dispozitiv ortodontic din material plastic transparent. Acesta este personalizat pentru fiecare pacient, având rolul de a corecta poziționarea dinților, în funcție de planul stabilit de medicul ortodont. Beneficiul major al acestui tip de aparat dentar invizibil este reprezentat de modularitatea tratamentului.

Aparatul dentar cu gutiere

La GoldDentalClinic din sectorul 3, te vei bucura de servicii de calitate într-un mediu prietenos și relaxant. În prima etapă a tratamentului, medicul ortodont va realiza o evaluare detaliată a danturii tale și va crea un plan individual de tratament. Pe baza radiografiilor și a unor modele 3D ale dinților, veți putea vizualiza rezultatele dorite înainte de a începe terapia cu aparat dentar cu gutiere.

Aparatul dentar cu gutiere realizat in sectorul 3 din București, este cunoscut pentru confortul pe care îl oferă pacienților săi. Deoarece acesta este detașabil, puteți îndepărta gutierele atunci când măncati sau va spalați pe dinți, reducând riscul de acumulare a resturilor alimentare și îmbunătățind igiena orală. Gutierele sunt ușor de curățat și pot fi purtate fără probleme chiar și pe timp de noapte.

Printre avantajele acestui tip de aparat dentar se numără și timpul scurt necesar terapiei. În funcție de complexitatea cazului, tratamentul cu aparat dentar cu gutiere sector 3, poate dura între câteva luni pana la 2 ani. Rezultatele obținute sunt similare cu cele ale aparatului dentar clasic, iar pacienții sunt încântați de simplitatea și eficiența acestei metode.

Dacă sunteți în căutarea unei opțiuni invizibile pentru corectarea danturii și locuiți în sectorul 3 al Bucureștiului, aparatul dentar cu gutiere poate fi răspunsul perfect pentru dumneavoastră.

aparat-dentar-bracketi-metalici

APARAT DENTAR BRACKETI METALICI

lei 2,475 per arcadă

2,750 lei/arcadă

10% reducere

aparat-dentar-bracketi-ceramici

APARAT DENTAR BRACKETI CERAMICI

lei 3,240 per arcadă

3,600 lei/arcadă

10% reducere

aparat-dentar-bracketi-safir

APARAT DENTAR BRACKETI SAFIR

lei 3,510 per arcadă

3,900 lei/arcadă

10% reducere

Preturi aparate dentare

 • Tratament ortodontic fix cu brackeți metalici standard / arcadă 2,750 lei
 • Tratament ortodontic fix cu brackeți ceramici/arcadă 3,600 lei
 • Tratament ortodontic fix cu brackeți safir/arcadă 3,900 lei
 • Tratament ortodontic cu aparat mobil/arcadă 1,250 lei
 • Control aparat ortodontic mobil/arcadă 100 lei
 • Control aparat ortodontic fix/arcadă 200 lei
 • Îndepartare brackeți/arcadă 200 lei
 • Disjunctor 1,400 lei
 • Aparat mobil pentru contenție 700 lei
 • Gutieră pentru contenție 350 lei
 • Retainer ortodontic 500 lei
 • Trainer ortodontic 800 lei
 • Mini-implant ortodontic 800 lei
 • Tratament ortodontic cu gutiere ClearCorrect - STRAUMANN începand de la 10,000 lei