“Vrei să îți îmbunătățești sănătatea orală, dar te îngrijorează costurile? Nu mai aștepta! La clinica noastră, oferim opțiunea de a plăti serviciile stomatologice în rate convenabile. Nu trebuie să sacrifici confortul financiar pentru sănătatea ta orală. Programul nostru de plăți în rate se adaptează bugetului tău și te ajută să ajungi la zâmbetul perfect pe care ți-l dorești. Contactează-ne astăzi pentru a programa o consultație și a afla mai multe despre opțiunile de plăți disponibile. Începe drumul către un zâmbet strălucitor și fără griji financiare cu programul nostru de “Stomatologice în Rate.”

Plata in rate pentru serviciile stomatologice poate oferi mai multe avantaje pentru dumneavoatră, printre care:

  1. Accesibilitate: Plata in rate poate face serviciile stomatologice mai accesibile pentru pacientii care nu au posibilitatea de a plăti integral costul tratamentului.
  2. Convenabilitate: Pacientii pot opta pentru un plan de plată flexibil, care se potriveste bugetului si nevoilor lor.
  3. Tratament complet: Pacientii pot obtine tratamentul stomatologic necesar, fara a fi nevoiti sa amane sau sa renunte din cauza costurilor.
  4. Reduceri: Puteti beneficia de plata in rate si pentru “Ofertele speciale” oferite de clinica noastra, ceea ce poate duce la costuri mai mici pentru tratament.
  5. Siguranta financiara: Plata in rate poate oferi pacientilor siguranta financiara, permitandu-le sa-si planifice si sa-si gestioneze mai usor bugetul pentru tratamentul stomatologic.

Oferim opțiuni de finanțare cu rate accesibile, astfel încât să puteți începe tratamentul dvs. fără stres financiar.

Ești gata pentru noul tău look?

Nu vă mai trebui să-ți pui mâna la gură atunci când vorbești, vei putea să râzi „cu toți dinții”. 

Iți vei recăpăta încrederea în tine.
Chipul tău va străluci din nou.