Soluția este la doar

24 de ore distanță

Nu mai aveți dinți?
Dinții pe care îi mai aveți sunt compromişi?
V-ați săturat să purtați proteze?
Pot avea dinți in doar 24 de ore?

DA!
Acum este posibil!
Fără durere!
Extractiile și inserarea implanturilor se fac intr-o singură sedință.
Lucrarea fixă provizorie se aplică în următoarele 24 de ore.

Ce trebuie să știi!

IMPORTANT! Cauzele care au dus la piederea dintilor vor duce si la piederea implanturilor!

Pacienții care au pierdut majoritatea dinților iar dinții ramasi sunt compromişi sau pacienții care nu mai au dinți pe una din arcade (superioară sau inferioară) pot fi eligibili pentru tehnologia All on 4/6. Totuși, o evaluare completă de către un medic stomatolog este necesară pentru a determina dacă această tehnică este potrivită pentru pacient.

Factori cum ar fi starea generală de sănătate a pacientului, calitatea oaselor maxilare și existența oricăror probleme gingivale trebuie luați în considerare.

Procedura consta în inserarea a 4 sau 6 sau 8 implanturi/arcada – in functie de lucrarea protetica pe care si-o doreste pacientul.

lucrare protetica provizorie fixa – care se aplica in urmatoarele 24/48 ore de la interventia chirurgicala;

lucrare protetica definitiva fixa – care se va realiza dupa 3-6 luni de la inserarea implanturilor. Perioada de osteointegrare este foarte importanta si trebuie respectata cu strictete!

In afara recuperarii functiei masticatorii, reintegrarea sociala (faptul ca putea vorbi si zambi fara sa-i creeze vreun sentiment de rusine sau diconfort) si recapatarea increderii in sine, acestea vor fi niste schimbari majore care vor aparea imediat.

Dupa realizarea lucrarii definitive, pacientul va putea manca normal.

Tratamentul All-on-4/6 reprezintă o soluție permanentă pentru înlocuirea dinților pierduți.

Acest concept combină tehnici chirurgicale și protetice pentru a oferi pacienților o înlocuire sigură și durabilă a dinților.

Pierderea dinților poate duce, de asemenea, la pierderea osului maxilar, ceea ce poate necesita o grefe de os. Tehnologia All-on-4 foloseşte osul dens rămas în zona frontală a maxilarului și poziționează două implanturi posterioare la un unghi pentru a evita sinusurile și canalul mandibular.

Cu ajutorul a 4 implanturi, se pot realiza lucrări protetice definitive fixe (montate pe o bară metalcă) sau mobilizabile din materiale ușoare, cum ar fi rășina acrilică. În cazul în care oferta osoasă este suficientă pe zonele laterale, se pot insera 6-8 implanturi, permitând realizarea de lucrări protetice mai estetice și mai fiabile, cum ar fi metalo-ceramice sau zirconiu.

Procedura chirurgicala se realizeaza intr-o singura sedinta (extractii + inserarea implanturilor), urmand ca in urmatoarele 24/48 ore sa se aplice si lucrarea provizorie fixa.

Dupa ce trece perioada de osteointegrare (aproximativ 3-6 luni – functie de maxilar) se va putea realiza lucrarea protetica definitiva fixa.

In perioada de osteointegrare, pacinentii care beneficiaza de lucrari provizorii, trebuie sa manace alimente moi ( supe, piureuri, alimente pasate) pentru a nu compromite acest proces si implicit succesul integrarii implanturilor.

Igiena dentara trebuie sa fie foarte buna. Periaj de 2 ori pe zi (dimineta si seara) si folosirea dusului bucal.

Paramentrii de sanatate ( hipertensiune, diabet, etc) trebuie mentinuti la valori normale. Toate aceste detalii le veti discuta cu personalul medical.

In perioada de osteointegrare, pana la realizarea lucrarii protetice definitive, trebuie sa veniti la controale la aproximativ 2-3 saptamani. Dupa ce aveti lucrarea definitiva, sunt obligatorii controale periodice la maxim 6 luni.

Care sunt etapele pentru reconstrucția totală ALL on 4/6?

  1. Consultația inițială: În această etapă, medicul dentist va evalua sănătatea generală a pacientului și va determina dacă este candidat pentru procedura All-on-4. De asemenea, vor fi necesare radiografii și alte investigații – Compuer Tomograf – ,se vor lua amprente ale dinților pentru a pregăti planul de tratament.
  2. Planul de tratament: Pe baza evaluării inițiale, medicul dentist va pregăti un plan de tratament personalizat, care va include numărul și poziția implanturilor dentare și tipul de lucrare dentară care va fi utilizată.
  3. Extracția dinților și inserarea implanturilor. : Dacă sunt necesare extracții dentare, acestea vor fi efectuate în această etapă. Plasarea implanturilor dentare: patru/șase sau opt implanturi dentare vor fi plasate strategic în maxilar sau mandibulă pentru a susține viitoarea lucrare dentară.
  4. Fixarea lucrarii dentare temporare: În timp ce implanturile dentare se vindecă, pacientul va purta o proteză dentară temporară.
  5. Fabricarea lucrarii dentare finale: După ce implanturile dentare sunt complet vindecate (proces denumit osteointegrare), în medie între 3-6 luni, medicul dentist va lua amprente pentru a crea proteza dentară finală, care va fi fixată permanent pe implanturi.
  6. Îngrijirea ulterioară: După finalizarea procedurii, este important ca pacientul să aibă o igienă orală adecvată și să viziteze medicul dentist regulat pentru a menține sănătatea orală și a preveni eventualele complicații.

Ce tip de lucrări provizorii se pot face?

În funcție de numărul de implanturi care vor fi folosite, de calitatea osului în care se inserează, lucararile dentare provizorii pot fi:
– proteze dentare fixate sau nu pe implanturi;
– lucrari fixe – înșurubate – din diferite materiale (de ex.: PMMA);

Acestea au, în mare măsură, rol estetic. Pâna la definitivarea lucrarii definitive, pacientul trebuie să mănânce mancăruri de consistență moale (supe, piureuri, supe creme, sau orice mâncare dar să fie pasată.
Dacă pacinetul nu respectă aceste recomandări, este posibil ca succesul implanturilor să fie compromis.

Ce tip de lucrări definitive se pot face?

Gama de lucrări definitive care se pot realiza este foarte diversă. Începand cu proteze mobilizabile pe divese sisteme speciale (capse, bile, locatori) până la lucări lucrări estetice – metalo-ceramice sau zirconiu.
Tipul de lucare pe care pacientul și-o dorește trebuie discutat în prealabil cu medicii specialiști (chirurgi, proteticieni). In funcție de lucrarea definitivă aleasă se va alege și numarul de implanturi necesare.
Sunt cazuri în care, pentru o anumită lucare definitivă (lucări estetice care, fiind mai grele, vor avea nevoie de un numar mai mare de implanturi 6/8), să fie necesare si alte manopere chirurgicale, în unele cazuri perioada dupa care pacinetul va avea lucrarea definitiva se va mări.

Lucrare provizorie fixă PMMA

Lucrare fixă ZIRCONIU

Întrebări frecvente

Intervenția chirurgicală durează în jur de 2-3 ore/arcadă, funcție de complexitatea cazului și de manoperele suplimentare efectuate, lucrarea provizorie fiind aplicată în urmatoarele 24-48 h.

Nu. Interventia se realizează cu anestezie locală. Dupa interventie, poate apărea un disconfort care trece dupa administrarea unor analgezice sau antiinflamatoare obisnuite.

După 3-6 luni de la etapa chirurgicală – funcție de arcada și de cazul clinic – se poate aplica lucrarea protetica definitivă. Până atunci, pacientul are o lucrare provizorie fixă.

Dacă nu mai aveți dinți sau dinții rămaşi sunt compromişi, atunci nu există soluție protetică fixă. Pentru a face o lucrare protetică pe dinții dumneavoastră, trebuie ca aceştia sa fie sănătoşi, să nu aibă o afectare parodontală serioasă şi, în plus, să fie suficienți dinți pe arcadă care să permită efectuarea unei lucrări protetice care să permită o ocluzie corecta. Altfel, soluția este realizarea unor proteze mobile totale sau parțiale.

In perioada dintre inserarea implanturilor si aplicarea lucrării protetice definitive (denumită ostointegrare), trebuie sa mâncați alimente de consistența moale (supe, supe-creme, piureuri sau orice fel de mâncare, dar PASATĂ (trecut prin blender). Vezi recomandări complete.

Ești gata pentru noul tău look?

Nu vă mai trebui să-ți pui mâna la gură atunci când vorbești, vei putea să râzi „cu toți dinții”. 

Iți vei recăpăta încrederea în tine.
Chipul tău va străluci din nou.

Ofertă specială pentru Tehnologia All-on-4/6

Soluția completă pentru dantura dumneavoastră

Doriți să vă recuperați zâmbetul și să vă îmbunătățiți sănătatea dentară? Tehnologia All-on-4/6 este soluția perfectă pentru dvs.! Profitați acum de oferta noastră specială și descoperiți cum puteți să aveți o dantură completă și sănătoasă într-o singură zi.
Cu tehnologia All-on-4/6, puteți să vă recuperați întreaga dantură cu implanturi dentare și un schelet special conceput pentru a oferi stabilitate și durabilitate.
Programați o consultație astăzi și aflați cum puteți să profitați de oferta noastră specială cu reduceri de până la 25% pentru tehnologia All-on-4/6!

Oferta All-on-4 - Luna AUGUST 2023

Oferta 1

lei 11,500 per arcada

INCLUDE:
– 4 implanturi NEODENT - STRAUMANN
– lucrare provizorie imediată;

24% reducere

15,000 lei/arcadă

Oferta 2

lei 22,000 per arcada

INCLUDE:
– 4 implanturi NEODENT - STRAUMANN
– lucrare provizorie FIXĂ;
– lucrare DEFINITIVA FIXĂ

22% reducere

28,000 lei/arcadă

Oferta 3

lei 23,500 per arcada

INCLUDE:
– 4 implanturi NEODENT - STRAUMANN
– lucrare provizorie FIXĂ;
– lucrare DEFINITIVA FIXĂ CERAMICĂ

24% reducere

29,500 lei/arcadă

Oferta All-on-6 - Luna AUGUST 2023

Oferta 1

lei 19,000 per arcada

INCLUDE:
– 6 implanturi NEODENT - STRAUMANN
– lucrare provizorie FIXĂ;

23% reducere

24,500 lei/arcadă

Oferta 2

lei 30,500 per arcada

INCLUDE:
– 6 implanturi NEODENT - STRAUMANN
– lucrare provizorie FIXĂ;
– lucrare DEFINITIVĂ FIXĂ CERAMICĂ

23% reducere

39,500 lei/arcadă

Oferta 3

lei 34,000 per arcada

INCLUDE:
– 6 implanturi NEODENT - STRAUMANN
– lucrare provizorie FIXĂ;
– lucrare DEFINITIVA FIXĂ ZIRCONIU

22% reducere

43,500 lei/arcadă

Soluția este la doar

24 de ore

Distanță

All-on-4/6

Dinții pe care îi mai aveți sunt compromişi?
Pot avea dinți in doar 24 de ore?

 

DA, acum este posibil!
Fără durere!

 

Completează formularul alăturat și rezervă-ți oferta!