Implant Dentar

* Ofertele sunt limitate !

*preturile exprimate în Euro se achita in lei la cursul BNR din ziua respectivă; 
  • Implant dentar STANDARD – JD DENATAL IMPLANTS 350 € (pret de listă - 550 €)
  • Implant dentar STANDARD plus – STRAUMANN NEODENT 450 € (pret de listă - 650 €)
  • Implant dentar PREMIUM – STAUMANN BLX/TLX (Elveția) 750 € (pret de listă - 1,100 €)
  • Implant dentar PREMIUM – STAUMANN BLX/TLX SLActive (Elveția) 850 € (pret de listă - 1,200 €)

Cu access la

ASISTENȚĂ

DE URGENȚĂ

24 din 24

Completează formularul următor cu detaliile tale și programează-te la unul din specialiștii noștri.

De ce să alegi implantul dentar de la GoldDentalClinic ?

Oamenii de știință și experții în domeniul stomatologiei au făcut mari progrese în ultimele decenii, oferind soluții durabile și eficiente pentru problemele dentare. Unul dintre cele mai avansate tratamente disponibile azi este implantul dentar. Dacă te confrunți cu pierderea unuia sau mai multor dinți, GoldDentalClinic este locul ideal pentru a beneficia de acest tratament revoluționar.

Ce este un implant dentar?

Implantul dentar este o procedură chirurgicală care implică montarea unui dinte artificial (implantul dentar) în osul maxilarului sau mandibular, înlocuind astfel rădăcina dintelui natural lipsă. Acest implant dentar va juca rolul de suport pentru coroana dentară, care îl va înlocui pe cel natural. Comparativ cu alte soluții de înlocuire a dinților, cum ar fi punțile dentare sau protezele dentare, implanturile dentare oferă avantaje semnificative.

Implant dentar Bucuresti

Care sunt principalele avantaje ale implantului dentar de la GoldDentalClinic?

Primul avantaj al implantului dentar sector 3 din București, este stabilitatea și durabilitatea acestuia. Implantul este realizat din titan bio-compatibil, material extrem de rezistent și non-alergic, care se integrează perfect în osul maxilarului sau al mandibulei. Această integrare solidă face implantul dentar extrem de stabil și permite mușchilor faciali să funcționeze normal, oferindu-va senzația deținerii unui dinte natural. Implantului dentar nu afectează dinții sănătoși. În cazul punților dentare pe dinti naturali de exemplu, este necesară îndepărtarea țesutului sănătos din jurul dinților învecinați pentru a monta puntea. Însă implantul dentar se montează în os, fără a necesita sacrificarea dinților vecini. Astfel, dinții dumneavoastra sănătoși sunt protejați pe termen lung, iar calitatea sănătății orale este menținută.

Un alt motiv pentru a alegea implantul dentar de la GoldDentalClinic este aspectul estetic natural. Coroana dentară care se va monta peste implant este concepută și personalizată astfel încât să se potrivească perfect cu ceilalți dinți ficși din cavitatea bucală, atât în ceea ce priveste culoarea, cât și în forma și dimensiunea acestora. Astfel, veți obține un zâmbet armonios și plin de încredere, fără a face compromisuri în privința aspectului estetic.

Nu în ultimul rând, implantul dentar de la GoldDentalClinic vă oferă confort și siguranță pe termen lung. Nu va fi nevoie să îndepărtați sau să fixați dinții artificiali, așa cum se întâmplă în cazul protezarilor dentare clasice. De asemenea, baza stabilă a implantului vă va permite să măncați și să vorbiți fără disconfort, ceea ce vă îmbunătățește calitatea vieții în mod semnificativ.

Iată câteva dintre cele mai comune tipuri de implanturi dentare :

Există mai multe variante de implanturi dentare, adaptate în funcție de fiecare situație specifică.

1. Implanturile dentare endoosoase: Acestea sunt cele mai utilizate și constau într-un șurub de titan care se fixează în osul maxilar sau mandibular. Aceste implanturi pot fi utilizate pentru înlocuirea unui singur dinte sau a mai multor dinți împreună.

2. Implanturile dentare subperiostale: Acestea sunt recomandate atunci când osul maxilar nu poate susține un implant endoos, iar tehnica este mai puțin invazivă. Este plasat subțire pe osul maxilar și deasupra mușchilor gingiei.

3. Implanturile dentare zigomatice: Acestea sunt utilizate în cazurile în care pacientul nu are suficient os în zona maxilarului pentru implanturile endoosoase. Implantul zigomatic este inserat direct în osul zigomatic (malar), oferind astfel o structură solidă pentru fixarea danturii.

La GoldDentalClinic se acordă o atenție deosebită fiecărui pacient în parte, oferind consultații stomatologice individuală și planuri de tratament personalizate. Echipa medicală vă va ghida pe tot parcursul procesului, de la evaluarea inițială până la finalizarea tratamentului. Astfel, veți beneficia de o îngrijire completă și atentă la fiecare etapă a procedurii, oferind astfel o structură solidă pentru fixarea danturii.

Implant Dentar Preturi

Aplicarea implantelor se realizeaza sub anestezie locala si nu veti simti nimic in tot acest timp. Regiunea in care s-a intervenit poate fi edematiata (umflata) cateva zile dupa, iar durerile de intensitate redusa care ar putea sa apara se remit de cele mai multe ori cu analgezice usoare.

Cum imi vor afecta implanturile dentare viata?
Implanturile sunt fixate in os si se comporta ca proprii dvs. dinti cand mancati, vorbiti sau radeti. Majoritatea pacientilor nu fac diferenta intre dintii naturali si noii lor dinti.

Dintii sustinuti de implanturi vor arata si vor functiona ca si dintii naturali?
Acest lucru inseamna ca puteti manca si bea ca de obicei.

Protezarea cu ajutorul implanturilor dentare imbunatateste concret calitatea vietii. Persoanele care pana atunci erau jenate si ingrijorate din cauza problemelor sunt intotdeauna coplesite de ceea ce noua lor dantura poate sa faca pentru increderea in sine.

Voi putea mesteca cu aceeasi forta si presiune ca si cu dintii naturali?

Da! Dupa o scurta perioada de adaptare capacitatea de masticatie este comparabila cu cea a dintilor naturali. 

Exista situatii in care se poate face protezare (provizorie) imediata. Adica dupa inserarea implanturilor se face o lucrare protetica provizorie (pana cand implantul se va osteointegra), dupa care se va efectua lucrarea protetica definitiva.

Acesta solutie trebuie luata numai de catre medicul specialist dupa examinarea amanuntita a cazului clinic.

În concluzie, implantul dentar de la GoldDentalClinic reprezintă o alegere corectă pentru cineva care dorește să înlocuiască dinții pierduți cu o soluție durabilă, estetică și confortabilă. Redobândește-ți zâmbetul perfect cu ajutorul implantului dentar de la Gold Clinic!

Ce spun pacienții

"Nu pot exprima în cuvinte cât de mulțumit sunt de serviciul de implant dentar oferit de Gold Dental Clinic. Am fost uimit de profesionalismul și atenția la detalii a întregii echipe. De la consultare până la finalizarea procedurii, am fost în siguranță și am simțit că sunt în mâini experte. Implantul dentar a fost o soluție minunată pentru a înlocui dantura lipsă și a recăpătat aspectul și funcționalitatea naturală a zâmbetului meu. Nu numai că m-am simțit confortabil pe tot parcursul procesului, dar rezultatul final a depășit cu mult așteptările mele. Recomand cu încredere Gold Dental Clinic pentru oricine dorește să aibă un zâmbet nou și sănătos!"

Narcis Pătrașcu București