Dinți ficși în 24 de ore

Bucură-te de un zâmbet strălucitor și de dinți sănătoși cu ajutorul serviciului nostru stomatologic de refacere a dinților cu coroane fixe!
Implant dentar Bucuresti

Implant Dentar

Redobândește-ți zâmbetul și funcționalitatea dentară cu ajutorul serviciului de implant dentar, ce oferă o soluție durabilă și estetică pentru înlocuirea dinților lipsă.

Chirurgie Dentară

Folosim tehnici și instrumente avansate pentru a-ți oferi o stare orală sănătoasă, un zâmbet frumos și o funcționalitate adecvată a maxilarelor și a dinților.

Parodontologie

Descoperă serviciul nostru de parodontologie avansată, special conceput pentru a trata afecțiunile gingivale și a menține sănătatea gingiilor tale. Cu ajutorul unei echipe de specialiști experimentați și tehnologii de ultimă generație, ne concentrăm pe diagnosticarea și tratamentul bolilor parodontale, precum gingivita și boala parodontală.

Ortodonție

Serviciul nostru de ortodontie este dedicat obținerii unui zâmbet perfect aliniat și funcțional. Cu o echipă de ortodonți specializați și tehnologii de vârf, ne concentrăm pe corectarea malocluziilor și alinierii dinților, oferind soluții personalizate pentru pacienții de toate vârstele.
Servicii Pedodontie

Pedodonție

Descoperă serviciul nostru specializat de pedodontie, dedicat sănătății dentare a copiilor. Echipa noastră de stomatologi pediatri își asumă misiunea de a crea o experiență plăcută și confortabilă pentru cei mici, promovând igiena orală și prevenția afecțiunilor dentare.
Servicii Endodontie

Endodonție

Descoperă serviciul nostru de endodontie avansată, special conceput pentru a trata afecțiunile complexe ale canalului radicular și pentru a salva dinții afectați de infecții sau leziuni profunde. Echipa noastră de endodonți specializați utilizează tehnici și tehnologii moderne pentru a realiza tratamente de canal precis și eficient, asigurând confortul și rezultatele durabile pentru pacienții noștri.

Protetică dentară

Prin serviciul nostru de protetică dentară ne concentrăm pe restaurarea și înlocuirea dinților pierduți sau deteriorați pentru a-ți redobândi un zâmbet frumos și funcțional. Cu ajutorul tehnicilor și materialelor de ultimă generație, echipa noastră de tehnicieni dentari și stomatologi specializați creează lucrări protetice personalizate, cum ar fi coroane dentare, punți dentare, proteze și implanturi dentare.
Servicii Estetica Dentara

Estetică dentară

Descoperă serviciul nostru de estetică dentară, unde ne concentrăm pe îmbunătățirea aspectului estetic al zâmbetului tău. Echipa noastră de stomatologi specializați în estetică dentară utilizează tehnici și tehnologii avansate pentru a transforma zâmbetul tău într-o operă de artă. De la albirea dinților la aplicarea fațetelor dentare și remodelarea gingiilor, abordăm fiecare aspect al esteticii dentare cu atenție și precizie.
clinica dentara București

Stomatologie generală

Descoperă serviciul nostru de stomatologie generală, unde ne concentrăm pe îngrijirea și menținerea sănătății orale a pacienților noștri. Echipa noastră de stomatologi experimentați și calificați oferă o gamă completă de servicii stomatologice, inclusiv examene dentare de rutină, igienizare orală profesională, tratamente pentru carii dentare, tratamente pentru afecțiuni ale gingiilor și extracții dentare.

Portalul pacientului

Noul utilitar care iți va salva timp prețios!
Toate informațiile la un "click" distanță!

Avantaje

Ai acces la dosarul tău medical oricând dorești.


Programări

Poți face (și anula) programări pentru tine și familia ta (copiii sub 18 ani) simplu și rapid. Nu mai este nevoie să iei legatura cu personalul clinicii.

Dosar medical

Poți vedea manoperele efectuate în clinica noastră. Vezi cât timp a trecut de la ultimul control periodic sau de la ultima igienizare și te poți programa.

Imagistică

Ai acces la dosarul tău imagistic – radiografii, CT-uri


Prescripții medicale

Ai acces la prescripțiile medicale eliberate de medicii clinicii. Poți imprima rețeta fără să mai fii nevoit să faci un drum la clinică.


Consultații ONLINE

Dacă ai întrebari, nelămuriri sau doar dorești o părere de specialitate, acum poți intra în legatură cu medicii clinicii noastre prin intermediul “Portalului pacientului”, la pagina “Consultații ONLINE”.

Cu access la

ASISTENȚĂ

DE URGENȚĂ

24 din 24

Completează formularul următor cu detaliile tale și programează-te la unul din specialiștii noștri.