Tot ce ai nevoie să ştii pentru a lua o decizie informată!

Ce este chirurgia dentară?

Tratamentele dentare care implică intervenții chirurgicale sunt în grija chirurgiei dentare. Fie că este vorba de corectarea dinților, gingiilor sau a oaselor maxilare, aceste proceduri sunt realizate cu precizie și profesionalism de către medici experimentați și bine pregătiți. În clinica noastra pacienții se bucură de un mediu confortabil și plăcut, iar echipa de medici pe care o avem își perfecționează continuu abilitățile prin participarea la cursuri și congrese naționale și internaționale. Intervențiile de chirurgie dentară nu tebuie să fie o sursă de anxientate pentru dumneavoastră.

Manopere chirurgicale realizate în clinica GoldDentalClinic

Extracții orale

Chirurgia partilor moi

Chirurgie parodontala

Chirurgie – Implantologie

Manopera de sinus lifting

Manopera de sinus lifting  este o procedură chirurgicală dentară care are ca scop creșterea volumului osoasei maxilare în zona sinusului maxilar pentru a permite plasarea unui implant dentar stabil. Sinusul maxilar poate să devină mai mare atunci când dinții din această zonă sunt pierduți, ceea ce poate duce la o cantitate insuficientă de os pentru a susține un implant dentar.

Sinus lifting intern

Sinus liftingul intern se realizează prin accesarea sinusului maxilar prin intermediul gaurii de la extremitatea unui implant dentar neplasat. Material osos sau biolift este apoi adăugat în această zonă prin intermediul acestei găuri pentru a crește volumul de os. Odată ce materialul osos este adăugat, implantul dentar poate fi plasat după o perioadă de vindecare de aproximativ 4-9 luni.

Sinus liftingul intern poate fi o opțiune mai minim invazivă și mai rapidă pentru pacienții care au suferit pierderea dinților în zona sinusului maxilar și care doresc să își refacă zâmbetul prin intermediul implanturilor dentare. Este important să discutați cu medicul chirurg dentar pentru a determina dacă această procedură este potrivită pentru nevoile dvs. individuale.

Sinus lifting extern

Sinus liftingul extern se realizează prin crearea unei incizii la nivelul obrazului pentru a accesa sinusul maxilar și adăugarea de material osos în această zonă. Acest material osos poate fi obținut de la pacient sau poate fi non-uman (os bovin, etc). Odată ce materialul osos este adăugat, implantul dentar poate fi plasat în aceiași ședință sau după o perioadă de vindecare de aproximativ 4-9 luni.

Sinus liftingul extern poate fi o opțiune eficientă pentru pacienții care au suferit pierderea dinților în zona sinusului maxilar și care doresc să își refacă zâmbetul prin intermediul implanturilor dentare. Este important să discutați cu medicul chirurg dentar pentru a determina dacă această procedură este potrivită pentru nevoile dvs. individuale.

Cu access la

ASISTENȚĂ

DE URGENȚĂ

24 din 24

Completează formularul următor cu detaliile tale și programează-te la unul din specialiștii noștri.